Új facebook híreink, közelgő események

Rólunk írták...

Rengeteget tanultam magamról és az engem körülvevő világról. Nagyon sok szeretetet kaptam, amiről azt gondoltam, meg sem érdemlem. Ma már én is szeretem és értékelem magam.

Nem kellett szégyenkeznem a múltam miatt, mert megértettek és segítettek feltárni olyan mély, sokszor rejtett problémákat, amelyek a függőséghez vezettek.

Ki tudtam lépni az áldozatszerepből, megtanultam képviselni a határaimat, és lépésről-lépésre átalakult az életem egy érett, következetes életmóddá.

Az intézményről

A szenvedélybeteg nők segítése országosan egyedülálló specifikumunk. Kifejezett szándékunk és célunk volt az Otthont tudatosan nőkre szabni, az ő szükségeik, igényeik szerint felépíteni a programot. Mindezt terápiás közösségi modellen keresztül valósítjuk meg.

21 férőhellyel rendelkező intézményünk 18 és 60 év közötti szenvedélybeteg nőknek nyújt rehabilitációs ellátást, akik keresik a kiutat szenvedélyük poklából, és kérik a segítségünket a felépülésükhöz. Hossszútávú, bentlakásos a programunk időtartama minimum egy, maximum két év.

Célunk, hogy hozzásegítsük klienseinket szenvedélybeteg, szerfogyasztó életmódjukból adódó gondolkodásuk és viselkedésük megváltozáshoz. A szermentes élet megtapasztalásához biztonságos, elfogadó környezetet igyekszünk biztosítani.

Értékrendünk meghatározója az Istenbe vetett hitünk, melyet nem kényszerítünk rá senkire, azonban mindennapjaink szerves részét képezi, hiszünk Isten megtartó, életet átformáló erejében.

197614308_1877058752459132_7103705114843730037_n

Megtanultam felelősséget vállalni önmagamért és a cselekedeteimért. Józan, belátó, hibáit beismerő ember lettem, aki elhiszi, hogy megváltozhat és kész tenni is ezért.

Várunk mindenkit, aki

• kész odaszánni magát és idejét a terápiára

• nem lát már semmi más esélyt a hosszú távú eredmények elérésére

• szeretne teljes emberként élni, jelen lenni

• hatékonnyá szeretne válni a kommunikáció, a problémamegoldás és konfliktuskezelés terén

• fel szeretné fedezni és megerősíteni határait

• jártasságot szerezne, vagy újra gyakorolná magát a hétköznapi teendőkben – főzés, házimunka, kertgondozás, ügyintézés

• újra felfedezné az élet apró örömeiből fakadó erőt – szeretteinkkel eltöltött minőségi idő, kirándulás, strandolás, koncert, kreatív foglalkozás, olvasás, társasjáték

Visszakaptam a hitemet abban, hogy fontos vagyok Istennek, és törődik velem – megtanultam az Ő kegyelmén keresztül elfogadni és szeretni önmagam – ez a gyógyulás alapköve

197781783_588604398769689_5644254067339389734_n

Kell még egy kis biztatás?

Ha megélted a legmélyebb pontot, és gyógyulni akarsz, dönts és gyere!

Mi meglátják az összetört, nincstelen ember mögött az értékeket – ha te is látni akarod, vágj bele!

Szakemberekben gazdag intézmény vagyunk – rengeteget tanulhatsz. Ha hozzáteszed a te akaratodat, biztos a gyógyulás!

Hihetsz ebben a terápiában, mert Isten ad hozzá garanciát.