Rólunk írták...

Aktualitások

Próba bejegyzés 1

Add meg itt a címsor szövegét Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar

Olvass tovább »

Rengeteget tanultam magamról és az engem körülvevő világról. Nagyon sok szeretetet kaptam, amiről azt gondoltam, meg sem érdemlem. Ma már én is szeretem és értékelem magam.

gondolatok

Nem kellett szégyenkeznem a múltam miatt, mert megértettek és segítettek feltárni olyan mély, sokszor rejtett problémákat, amelyek a függőséghez vezettek.

Ki tudtam lépni az áldozatszerepből, megtanultam képviselni a határaimat, és lépésről-lépésre átalakult az életem egy érett, következetes életmóddá.

197614308_1877058752459132_7103705114843730037_n

Megtanultam felelősséget vállalni önmagamért és a cselekedeteimért. Józan, belátó, hibáit beismerő ember lettem, aki elhiszi, hogy megváltozhat és kész tenni is ezért.

Visszakaptam a hitemet abban, hogy fontos vagyok Istennek, és törődik velem – megtanultam az Ő kegyelmén keresztül elfogadni és szeretni önmagam – ez a gyógyulás alapköve

197781783_588604398769689_5644254067339389734_n

Jól fel van építve a nap, az órák, a foglakozások, a szabadidő. Hitből, szeretetből nincs hiány.

Az intézményről

A szenvedélybeteg nők segítése országosan egyedülálló specifikumunk. Kifejezett szándékunk és célunk volt az Otthont tudatosan nőkre szabni, az ő szükségeik, igényeik szerint felépíteni a programot. Mindezt terápiás közösségi modellen keresztül valósítjuk meg.

21 férőhellyel rendelkező intézményünk 18 és 60 év közötti szenvedélybeteg nőknek nyújt rehabilitációs ellátást, akik keresik a kiutat szenvedélyük poklából, és kérik a segítségünket a felépülésükhöz. Hossszútávú, bentlakásos a programunk időtartama minimum egy, maximum két év.

Célunk, hogy hozzásegítsük klienseinket szenvedélybeteg, szerfogyasztó életmódjukból adódó gondolkodásuk és viselkedésük megváltozáshoz. A szermentes élet megtapasztalásához biztonságos, elfogadó környezetet igyekszünk biztosítani.

Értékrendünk meghatározója az Istenbe vetett hitünk, melyet nem kényszerítünk rá senkire, azonban mindennapjaink szerves részét képezi, hiszünk Isten megtartó, életet átformáló erejében.

Képzett, sokszínű szakembergárdánk készéggel áll rendelkezésre, hogy ott álljon lakóink mellett a változás nehéz útján.

A felépülés egy hosszú fejlődési folyamat. Ebben a folyamatban addig szeretnénk elvinni klienseinket, ahol megtapasztalhatják a józanság örömét, egy testi-lelki-szellemi egyensúlyt, „egész-séget”, teljességet, termékeny életet.

Szeretjük ezt a szót: gyógyulás. Hiszünk abban, hogy a függő a józanságában kiteljesedhet, betegségét körbe nőheti az élet, a létezés öröme. Hiszünk az új identitásban, abban az átalakulásban, amit belső lényünk átél akkor, amikor Istennel találkozik, Hozzá kapcsolódik.

Amennyiben elhatározásra jutott abban, hogy fel szeretné számolni eddigi életvitelét és a józanság útjára kíván lépni, szívesen állunk a rendelkezésére az általunk nyújtott lehetőségekkel.

Várunk mindenkit, aki

• kész odaszánni magát és idejét a terápiára

• nem lát már semmi más esélyt a hosszú távú eredmények elérésére

• szeretne teljes emberként élni, jelen lenni

• hatékonnyá szeretne válni a kommunikáció, a problémamegoldás és konfliktuskezelés terén

• fel szeretné fedezni és megerősíteni határait

• jártasságot szerezne, vagy újra gyakorolná magát a hétköznapi teendőkben – főzés, házimunka, kertgondozás, ügyintézés

• újra felfedezné az élet apró örömeiből fakadó erőt – szeretteinkkel eltöltött minőségi idő, kirándulás, strandolás, koncert, kreatív foglalkozás, olvasás, társasjáték

Kell még egy kis biztatás?

Ha megélted a legmélyebb pontot, és gyógyulni akarsz, dönts és gyere!

Mi meglátják az összetört, nincstelen ember mögött az értékeket – ha te is látni akarod, vágj bele!

Szakemberekben gazdag intézmény vagyunk – rengeteget tanulhatsz. Ha hozzáteszed a te akaratodat, biztos a gyógyulás!

Hihetsz ebben a terápiában, mert Isten ad hozzá garanciát.